Гра Люди Ікс - Тренування бестії

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Люди Ікс - Тренування бестії
    Оцінка: 282 очок, Голосів: 75

    Опис Гри:

    У нашій грі "Тренування бестії" ви маєте унікальну можливість управляти цією Бестією, яка нещодавно приєдналася до легендарної команди людей ікс і ще зовсім не до кінця призвичаїлася правильно управляти своєю суперсилою.

    Вам потрібно бути справжнім тренером супер-мутантши і допомогти їй освоїтися під час тренувань у професійній школі професора Ксав'ера.

    Перед вами в нашій грі "Тренування бестії" будуть рухатися мішені, які вам необхідно буде збивати і за це ви будете отримувати очки. Коли ваша шкала буде заповнена на 75 %, у вас буде можливість перейти на наступний рівень нашої гри "Тренування бестії". Але вам варто бути дуже уважними і акуратними, адже якщо ви ненароком зіб'єте кого-небудь з супердрузів, ви втратите ваші зароблені очки.

    Так що не варто дуже сильно поспішати і підійдіть до потрібного вам тренування зі всією строгістю і відповідальністю. Навчіть вашу героїню, як їй необхідно поводитися з дуже унікальною суперсилою. Без вашої допомоги наша героїня не впорається, адже вона так хоче бути схожа на Росомаху та інших професійних супергероїв з людей ікс. Не відмовте їй у допомозі, і вона буде вам дуже вдячна.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам