Гра Люди Ікс - Бокс проти Росомахи

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Люди Ікс - Бокс проти Росомахи
    Оцінка: 316 очок, Голосів: 82

    Опис Гри:

    Чомусь дуже часто всі норовлять перемогти досі непереможного героя коміксів Росомаху на рингу, але до цих пір, так це нікому не вдавалося. Адже Росомаха - це один з найсильніших героїв фантастичного фільму про пригоди і життя людей ікс, які підкорили серця багатьох телеглядачів. Крім своєї суперсили, він має якусь чарівність, яка так подобається жіночій половині людства. Але крім цього, у нього є дуже небезпечна зброя - его гострі як лезо кігті, якими він може в одне торкання розрізати свого супротивника на дуже багато маленьких шматочків.

    Сьогодні в нашій грі "Бокс проти Росомахи" у вас є можливість показати ваші вміння вийшовши на ринг і провевши бій з непереможним Росомахою. Доведіть усім, що непереможних боксерів не буває і навіть супергерої іноді отримують по зубах.

    Для перемоги в нашій грі "Бокс проти Росомахи" вам необхідно наносити удари по нашому герою так, щоб у той же час ухилятися від його атак, так само не забувайте дуже рівно тримати блок і у вас обов'язково все вийде. Головне перевірити свої сили та зосередитися на вашому суперникові по рингу. Ви обов'язково побачите його слабкі місця і скористаєтеся цим з розумом.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам