Гра Люди Ікс - Marvel проти DC

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Люди Ікс - Marvel проти DC
    Оцінка: 317 очок, Голосів: 90

    Опис Гри:

    Сьогодні як ніколи, наших відважних героїв з фантастичного фільму Люди ікс, чекає дуже важке і відповідальне випробування в нашій грі "Marvel проти DC". У даній грі наші супермутанти будуть боротися проти DC і тільки від вас залежатиме, чи зможуть наші непереможні досі герої, здобути свою перемогу в цій кривавій битві.

    На початку гри вам потрібно зробити складний вибір одного з чотирьох наданих вам у нашій грі "Marvel проти DC" персонажів - Росомаху, Гамбіту, Циклопа або Джин Грей, після чого ви будете готові до початку відповідальної битви. Пам'ятайте, що з кожним новим раундом вашої битви в нашій грі "Marvel проти DC", ваші противники будуть ставати все сильніше і сильніше. Але ми віримо у вашу силу духу і ви обов'язково впораєтеся з вашими суперниками по рингу і принесете таку бажану і необхідну перемогу вашим улюбленим героям. І вони будуть дуже вдячні вам і всі ви разом зможете відсвяткувати вашу перемогу в цьому нелегкому бою.

    Але не забувайте що для того, щоб отримати перемогу в битві, вам варто бути обережними й акуратними. Адже ваші суперники зовсім не простачки і вони не упустять вашого проколу, для того, щоб вирвати свою перемогу у вас з рук.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам