Гра Створюємо Вампіршу

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Створюємо Вампіршу
    Оцінка: 679 очок, Голосів: 165

    Опис Гри:

    У нашій сьогоднішній грі "Створюємо Вампіршу", яка присвячена головній героїні з фантастичного багатосерійного фільму саги "Сутінки" - Белл, яка вирішила познайомитися з клоном її коханого вампіра Едварда і збирається до цієї дуже важливої в її житті зустрічі! І їй дуже терміново потрібна ваша допомога в цій нелегкій справі.

    Адже проблема в тому, що наша героїня зовсім не розуміє що їй одягнути і вона практично не розбирається в моді і стилі. Вам потрібно уявити себе в ролі стиліста і іміджмейкера нашої героїні, який зобов'язаний створити з нашої героїні чарівну красуню. Створіть їй образ на ваш смак на вашу фантазію.

    У нашій грі "Створюємо Вампіршу" у вашому розпорядженні буде дуже велика кількість різноманітних нарядів та аксесуарів до них. Підбирайте всі деталі дуже ретельно і по відповідності кольорів, які зможуть дуже до речі доповнити образ нашої героїні Белли.

    І вам варто дуже сильно поспішити, адже час до побачення неухильно наближається швидко, а наша красуня ще досі не готова і в засмучених почуттях.

    Не залиште нашу героїню наодинці з її проблемою, і допоможіть їй стати справжньою романтичною красунею в нашій грі "Створюємо Вампіршу".

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам