Гра Вбрання небезпечної Вампірши

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Вбрання небезпечної Вампірши
    Оцінка: 474 очок, Голосів: 122

    Опис Гри:

    На місто спустилася ніч і наші вампіри вже дуже зголодніли. Вони збираються на полювання, яке буде відбуватися в нашій захоплюючої гри "Вбрання небезпечної Вампірши" де ви зможете проявити свою фантазію і зробити такий наряд для нашої вампірши, щоб у неї дуже добре пройшло полювання.

    Адже крім того, що наша героїня вампірша, вона залишається справжньою жінкою, яка не вийде навіть у магазин і винести сміття, без макіяжу і карколомного наряду.

    У нашій грі "Наряд небезпечної Вампірши" вам потрібно підібрати для нашої зубатой героїні всі найдрібніші деталі її модного образу і дуже ретельно продумати її стиль. І повірте, в нашій грі у вас буде з чого вибрати, адже тут надана дуже величезна кількість яскравих нарядів для справжніх вампірш, різноманітних аксесуарів, якими ви зможете доповнити її вбрання. Але пам'ятайте, що ви збираєте нашу героїню гри "Вбрання небезпечної Вампірши" на нічне полювання і її костюм повинен відповідати цій події і бути дуже універсальним і не обмежувати її рухів.

    Ми впевнені, що у вас в нашій грі "Наряд небезпечної Вампірши" обов'язково вийде створити чарівний образ і порадувати нашу героїню чимось новим і оригінальним.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам