Гра Чарівниці: Наряд відьми

    Ігри » Ігри Чародійки » Гра Чарівниці: Наряд відьми
    Оцінка: 447 очок, Голосів: 115

    Опис Гри:

    Мода в житті кожної людини відіграє дуже важливу роль. Хтось із розумних колись сказав: "Зустрічають по одягу, а проводжають по розуму". І це дійсно так. Згадайте хоча б одне з ваших важливих подій або навіть співбесіду. Саме так все і відбувається. Мода, так само як і краса, керує людським світом і розумом.

    Ось і в нашій грі "Чарівниці: Наряд відьми" головні героїні збираються на дуже важливе для них свято і хочуть виглядати на всі сто відсотків чарівно! Вам потрібно допомогти нашій героїні одягнутися відповідно до цього важливого приводу в її життя в нашій грі "Чарівниці: Наряд відьми".

    Ви можете вибирати з наданого в нашій грі величезного асортименту різних чаклунських нарядів і самих незвичайних аксесуарів, які обов'язково будуть до речі і будуть доповнювати вибране вами вбрання.

    До ваших послуг будуть також сережки у вигляді павуків, фіолетові і зелені перуки і гострі капелюхи різних кольорів і фасонів.

    Створіть з їх допомогою справжній незвичайної краси чудовий образ, і наша героїня відьмочка обов'язково буде блищати на цій зустрічі відьмочок.

    Тільки підійдіть до поставленого вам завдання з великою серйозностью і усією відповідальністю. Адже від того, який наряд ви створите нашій героїні, залежить те, як її зустрінуть в дуже незвичайному суспільстві відьмочок.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам