Гра Одягалки і макіяж

    Оцінка: 2595 очок, Голосів: 598

    Опис Гри:

    Метою нашої барвистої і дуже захоплюючої гри "Одягалки і макіяж" є допомогти нашій головній героїні зібратися на дуже шикарний вечірній бал. Зроблений макіяж і вбрання повинні повністю відповідати заходу.

    Геть помилкову скромність і стриманість! Блиск, шик і краса разом з розкішшю і багатством - ось сьогоднішнє головне правило на вечір. Ці головні інгредієнти жіночого характеру запорука будь-якого успіху.

    Нігті повинні бути дуже довгими, вії дуже пухнастими, стрілки на очах - найчорніші, а обрана помада - сама-сама яскрава. Однак не варто надмірно захоплюватися. Незважаючи на те що химерність в цьому конкретному випадку не тільки доцільна, а й необхідна, ваше почуття стилю не повинно вас залишати адже хороший смак ще ніхто не планував скасовувати!

    Для того, щоб вашим макіяжем залишилися задоволені і захоплені навіть найвибагливіші гуру стилю і мейк-апу, вам необхідно слідувати декільком дуже простим правилам.

    Робити потрібний акцент на чомусь одному, на очах, або на губах. Якщо ви сильно затемнили і виділили губи, то макіяж на очах повинен бути ніжним і не дуже помітним.

    Вам необхідно поєднувати один з одним відтінки однієї і тієїж тональності. Холодні з холодними, а темні з теплими.

    Рум'яна слід наносити дуже акуратно і стежити за тим, щоб у вас не вийшов ефект героїні з казки "Морозко".

    Тіні за своїм кольором повинні поєднуватися тільки з райдужкою на очах, але ніяк з відтінком вибраного вами вбрання.

    У вас все обов'язково повинно вийти із зроблений вами мейк-ап і вибраний наряд будуть виглядати просто неперевершено і неповторно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам