Гра Натуральний макіяж

    Оцінка: 1121 очок, Голосів: 265

    Опис Гри:

    Натуральність у нашому сучасному світі так зустрічається рідко і тому з кожним роком починає цінуватися все більше і більше. Адже з натуральною красою дівчини не зрівняється жодна штучна краса, яку створив навіть досвідчений професійний пластичний хірург.

    Ось вашій увазі пропонуємо нову, але дуже захоплюючу i оригінальну онлайн гру "Натуральний макіяж". В якій наша головна героїня вирішила піти на прогулянку і починає збиратися і чепуритися перед своїм дзеркалом. Вона заплуталась, що ж їй одягнути, який зробити макіяж, як нафарбувати вії і яку підібрати зачіску.

    Все це дуже хвилююче і важливо. Адже раптом на прогулянці вона зустріне свою долю, а буде неготова до таких пригод.

    Вам належить допомогти нашій красуні підібрати відповідний макіяж, вибрати красиву зачіску і зробити це так, щоб результат вашої роботи, зробив нашу героїню ще привабливішою і красивішою.

    Особливістю даної гри є те, що надана вам палітра тіней, тонального крему, різних блисків для губ і щік витримані в дуже м'яких тонах, за рахунок чого зроблений вами мейк-ап повинен вийти дуже гармонійним, природним і дуже-дуже ніжним. Вам обов'язково сподобається.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам