Гра Макіяж принцеси

    Оцінка: 1152 очок, Голосів: 269

    Опис Гри:

    Всі дівчата в світі дуже уважно ставляться до свого зовнішнього вигляду, і завжди намагаються виглядати ідеально. А як же повинна виглядати принцеса? Звичайно до зовнішнього вигляду принцеси є дуже багато вимог. Вона повинна завжди бути ідеальною без яких-небудь недоліків в макіяжі та дрес коді.

    Сьогодні ми пропонуємо вам нову яскраву і дуже цікаву гру "Макіяж принцеси" в якій головною героїнею буде справжня казкова принцеса.

    Наша чарівна принцеса збирається на черговий бал. І все, від самої верхівки до її підборів має бути бездоганно, привертати увагу оточуючих і радувати шанувальників.

    Вам доручено дуже важливе і відповідальне завдання. Ви повинні допомогти нашій красуні стати справжньою королевою майбутнього балу, і не тільки за її фактичним статусом, а й за зовнішнім виглядом.

    Ви зобов'язані зробити для нашої головної героїні красиву вечірню зачіску, вибрати ошатне і оригінальне плаття, а так само, відповідно до сукні діадему і сережки. Як же важко бути принцесою. Адже всі будуть розглядати її з голови до ніг. І вона повинна бути ідеальною.

    Не забудьте зробити макіяж, який повинен бути досить помірним і відповідати статусу вашої клієнтки. Адже королівських осіб не прикрашає цирковий макіяж.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам