Гра Ідеальний макіяж

    Оцінка: 1370 очок, Голосів: 321

    Опис Гри:

    Дівчата завжди повинні відмінно виглядати і привертати увагу оточуючих. Адже це так приємно, коли ви відчуваєте себе в центрі уваги, а всі чоловіки звертають на вас увагу і так і намагаються з вами познайомитись.

    Але, для того щоб бути справжньою красунею, необхідно проводити багато часу перед дзеркалом для створення шаленого образу.

    Станьте зіркою святкової вечірки у нашій віртуальній грі "Ідеальний макіяж". Для цього вам потрібно всього лише бути у відмінному та веселому настрої і виглядати ідеально.

    Головною складністю може виявитися невірний макіяж і одяг. Які крім того що можуть відлякати від вас всіх красивих чоловіків, можуть зіпсувати вам весь ваш веселий настрій. Але вихід є завжди, і ви будете здивовані на скільки легко виглядати красивою і неймовірною дівчиною.

    В нашій грі у вашому розпорядженні будуть шикарні карнавальні костюми і все що вам потрібно, це вибрати необідний костюм і зробити відповідний мейк-ап. Наші наряди обов'язково порадують вас і ви буте здивовані їх різноманітністю.

    Зіграйте в нашу гру, зберіть нашу головну героїню на карнавал, і обов'язково подивіться перед виходом на вечірку в дзеркало. Посміхніться - все, ваша героїня готова до нових романтичних пригод.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам