Гра Салон краси: Вечірка супермоделей

    Ігри » Ігри Салон Краси для дівчаток - грати онлайн безкоштовно » Гра Салон краси: Вечірка супермоделей
    Оцінка: 2129 очок, Голосів: 514

    Опис Гри:

    Так вже повелося, що відомим супермоделям завжди необхідно виглядати на висоті, незалежно куди вони збираються піти, чи то за покупками в найближчий супермаркет або на престижну закриту вечірку, де зберуться всі кращі моделі та дизайнери світу. І звичайно ж така вечірка не може обійтися без папараці.

    На таку закриту вечірку в нашій грі збираються п'ять відомих супермоделей. Кожна з них хоче виглядати краще іншої, мати шикарний і стильний образ.

    Вам необхідно вибрати одну з цих п'яти красунь і допомогти їй втілити у віртуальну реальність відповідний наряд для вечірки і підібрати макіяж. Перш за все, почніть із створення зачіски, а потім зробіть вишуканий мейк-ап. Макіяж можна почати робити з підфарбовування очей і вій. Потім підрум'янити щоки і нафарбувати губи виразною і яскравою помадою. Підберіть відповідні до уявного образу прикраси: кольє, браслети, кільця, сережки. Ви можете зробити моделі навіть тимчасове тату з бусинок.

    Завершити образ потрібно обов'язковим атрибутом, який використовує кожна новоявлена "зірка" - величезними окулярами, які захищають очі від спалахів фотокамер. І відсутність сонця в такому випадку зовсім нікого не бентежить.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам