Гра Макіяж на тусовку

    Оцінка: 1035 очок, Голосів: 251

    Опис Гри:

    Сьогодні вас нарешті запросили на чергову вечірку де будуть всі ваші друзі і найважливіше прийде ваш коханий хлопець, з яким ви не так давно почали зустрічатися.

    Вечірка буде проводитися в модному недавно відкритому барі, де збираються всі самі вишукані і просунуті тусовки з вашого міста.

    В таких умовах вдаритися обличчям в бруд значить бути поза такою тусовкою. Ви повинні бути одягнені крутіше всіх і мати просто вражаючий макіяж, від якого всі навколишні втратять дар мови і будуть милуватися вами.

    Ну як ви готові до цієї вечірки? Тоді приступайте до нанесення макіяжу і створіть для себе неймовірний і дуже модний образ.

    Все необхідне для цього у вас вже є. У вас цілий гардероб дуже модних і стильних нарядів, дуже велика палітра розкішної косметики, а так само модні аксесуари та різні прикраси, які обов'язково доповнюють ваш вечірній образ і створюють для оточуючих карколомне враження.

    Так само вам варто пам'ятати про те, що вам додатково буде потрібно підібрати і дуже оригінальну зачіску, яку до цього не на кому не помічали. Після вірного і оригінального вибору зачіски, вам необхідно буде вибрати аксесуари, і колір лаку для нігтів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам