Гра Віолетта збирається на бал

    Ігри » Ігри тести - грати онлайн безкоштовно! » Гра Віолетта збирається на бал
    Оцінка: 721 очок, Голосів: 189

    Опис Гри:

    Як же цікаво змінювати свій образ і бути в центрі уваги оточуючих. А ще цей процес дуже цікавий і захопливий. Адже кожна дівчинка хоче виглядати завжди красивою і мати цікаву і модну зачіску та вбрання.

    Якщо ви захоплюєтесь створенням різних зачісок і полюбляєте змінювати безліч нарядів, тоді наша нова барвиста гра-одягалка створена саме для вас.

    Героїнею нашої гри є чарівна Віоллета що збирається на бал. А бал цей зовсім не простий, а справжній бал маскарад, з різними масками і костюмами і феєрверками.

    Не можна допустити, щоб наша героїня була не готова до балу маскараду і виглядала непідходяще. Адже прекрасні Віоллетті необхідно бути яскравою на всіх балах, в тому числі і маскарадах.

    Наша симпатична Віоллета вже кілька годин приміряє на себе вбрання і вже не знає, що все таки їй краще одягти на цей бал, щоб бути на висоті і в центрі уваги оточуючих.

    Вам необхідно допомогти нашій героїні визначитися з маскарадних костюмом і підібрати всі необхідні аксесуари які доповнюють її маскарадний костюм, та так, щоб наша Віоллета стала зіркою майбутнього свята.

    Все у ваших руках. Вперед до гри, Віоллета потребує вашої допомоги, адже часу до початку балу все менше і менше, а вона ще не готова.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам