Гра Макіяж для красуні

    Оцінка: 988 очок, Голосів: 235

    Опис Гри:

    Пропонуємо вашій увазі нашу нову яскраву і дуже захоплюючу гру "Макіяж для красуні". В якій наша симпатична героїня збирається на своє перше побачення. Перед нею стоїть дуже важливе завдання, як же з простої і симпатичної дівчини перетворитися на просто блискучу і надзвичайну красуню і всього за одну годину.

    Ви зможете їй в цьому допомогти? У вашому розпорядженні будуть всі досягнення сучасного світу стилю і візажу. До ваших послуг палітра шикарних дорогих помад, цілий комплект тіней найрізноманітніших кольорів, підкручуюча, випрямляюча і подовжуюча туш для вій, яка крім всього може ще і розпушити ваші вії, як крила метелика. Так само ви можете використовувати флакончики з лаком для нігтів і підібрати найбільш підходящий колір лаку до вечірнього вбрання нашої героїні. Ну і звичайно ж не варто забувати про дуже важливих деталь - шпильки, сережки, ланцюжки, та інших дуже важливі атрибути для удосконалення дівочої краси.

    Потенційний залицяльник обов'язково оцінить ваші старання і ні на хвилиночку не залишить нашу оновлену героїню в самоті.

    Ми віримо у ваші професійні здібності і ваше добре серце, яке не залишить героїню нашої гри без вашої допомоги в таку важливу хвилину.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам