Гра Чарівниці одягаються - грати в браузері безкоштовно!

    Ігри » Ігри Чародійки » Гра Чарівниці одягаються - грати в браузері безкоштовно!
    Оцінка: 728 очок, Голосів: 181

    Опис Гри:

    Наші красуні чарівниці вирішили влаштувати собі яскраві пригоди і хочуть переодягнутися і створити для себе новий і дуже привабливий образ. Адже вони як і всі жінки, хочуть завжди виглядати на висоті і щоб всі навколишні звертали увагу на їх оригінальні вбрання.

    Якщо ви відмінно розбираєтеся в моді і стилі і можете з легкістю створити чудовий і незвичайний образ для наших персонажів, тоді ласкаво пробачимо в нашу гру "Чарівниці одягаються" де ви можете показати на що ви здатні і підібрати для наших чародійок підходящий для кожної з чародійок зовнішній вигляд!

    Ви можете змінювати будь-які із елементів їхнього гардеробу, вибираючи саме те, що на вашу професійну думку, буде підходити саме Корнелії і найкращим чином підійде до її стилю і професії. Що ви виберете, футболку або джинси? А може легке літнє платтячко або ж все відразу? Вирішувати саме вам. Все залежить від вашої фантазії і професіоналізму. А доповнити образ ваших персонажів допоможуть вам аксесуари, різні зачіски і найголовніше, крила, які ви можете вибирати самостійно не залежно від наданого вам персонажа.

    Ми впевнені що у вас повинен вийти дуже оригінальний образ, який перетворить наших героїнь до невпізнання.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам