Гра Розмальовка: Хлопець і дівчина

    Ігри » Ігри розмальовки онлайн грати безкоштовно! » Гра Розмальовка: Хлопець і дівчина
    Оцінка: 547 очок, Голосів: 134

    Опис Гри:

    Напевно, кожен з нас пам'ятає своє перше побачення. Адже воно дуже радісне і довгоочікуване. До речі і герої нашого симпатичного рисуночка так само це відображають. Адже по цих двох закоханих на зображенні все добре помітно.

    Вирази облич що у хлопця що у дівчини швидше перелякані. І це зрозуміло. Але не варто за них переживати, на першому побаченні завжди так буває. Швидше за все, такий вираз обличчя тимчасове явище.

    Граючи в нашу гру "Розфарбування: Хлопець і дівчина", ви можете допомогти цій переляканій і закоханій парочці якщо не прийти в себе і розслабитися, то хоча б відволіктися на хвилиночку від різних нервових та поганих думок.

    Вам необхідно розфарбувати це зображення яскравими і життєрадісними фарбами і подивитися, чи зміниться перелякане вираження цих осіб.

    Можливо вам вдасться змусити їх хоча б посміхнутися один одному. Адже побачення може з тріском провалиться якщо вони так і будуть з нервовим переляком дивитися один на одного.

    Ви зобов'язані допомогти цій недосвідченої парочці провести таке перше побачення, щоб воно запам'яталося їм на все їхнє життя і було далеко не останньою спільною зустріччю.

    Удачі! Ми віримо у ваш величезний життєвий досвід і можливості. Ця парочка потребує ваших яскравих фарб.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам