Гра Барбі 2: Красиве весілля

    Оцінка: 32063 очок, Голосів: 9028

    Опис Гри:

    Любима всіма дівчатами світу лялька Барбі бадьоро крокує в ногу з часом. Саме тому тепер вона полонила і безкрайні простори інтернету. Вже, мабуть, і не злічити кількість найрізноманітніших ігор, героїнею яких є ця спекотна красуня з пшеничними локонами. Ми, в свою чергу, теж не відстаємо. Саме тому і вирішили надати твоїй увазі виняткову серію ігор з цією популярною лялькою. Безперечно, найбільш яскрава і захоплююча - Барбі 2: Красиві весілля!

    Ми подбали про те, щоб дівчата будь-якого віку знайшли серед нашого асортименту відповідну флеш-гру з Барбі: від самих маленьких до тінейджерів. Деякі складаються з кількох простих рухів, інші передбачають різні завдання, етапи і рівні складності.

    В цікавій грі Барбі 2: Красиві весілля тобі необхідно буде виконати три важливі завдання. Вибираємо обручку, декоруємо весільний торт і, звичайно, від «а» до «я» створюємо неповторний образ красуні-нареченої. Тому ця онлайн гра набагато цікавіша з собі подібних. Адже всі три завдання дуже різноманітні, а виконувати їх необхідно поетапно. Тобто, закінчивши один рівень, приступити до іншого не можна. Крім того, за рахунок цього сам ігровий процес виходить більш тривалим, а задоволення ще повніше і різнобічне, якщо порівнювати цю іграшку з її побратимами.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам