Гра Барбі: Салон краси

    Оцінка: 2785 очок, Голосів: 657

    Опис Гри:

    Знаєте, що найбільше люблять і про що мріють дівчата? Не залежно від країни їх проживання, і якою мовою вони не розмовляють або в яку б школу вони не ходили всі вони мріють про ляльку Барбі. І цей факт, адже більше за все дівчата люблять одягатися і прикрашати себе різними прикрасами, як ідеальна лялька Барбі.

    Не дуже вдала зачіска або жахливий прищик на носі, здатні кожній з дівчат зіпсувати настрій і будь-який вечір. Але в той час, більш складні і важкі проблеми, тендітні панночки вирішують мужньо і дуже рішуче, чому можуть позаздрити навіть сміливі чоловіки. Ось така загальноприйнята особливість жіночої статі.

    Саме нею часто користуються багато виробників косметики, іграшок, одягу, і навіть комп'ютерних ігор. Адже найчастіше, дівчата вибираючи в яку онлайн гру їм би пограти, вибирають саме ігри, які пов'язані з салонами краси.

    У нашій грі "Барбі Салон краси", витончена лялька Барбі вибирає собі зачіски, стиль і оригінальний образ. І в цьому їй не обійтися без вашої допомоги.

    Розробники гри вирішили допомогти Барбі створити ідеальний образ з допомогою цієї гри помістивши її в салон краси, а вже де дійсно є місце для творчості і фантазії про прекрасних модних образах, так це саме в салоні краси і перукарні. Починайте грати в нашу гру і розробляйте неповторні і стильні образи для популярної і ідеального ляльки Барбі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам