Гра Для дівчаток Барбі салон краси

    Оцінка: 2700 очок, Голосів: 613

    Опис Гри:

    Лялька Барбі завжди виглядає на висоті. Вона за дуже короткий час стала улюбленицею всіх маленьких дівчаток і їх ідеалом жіночої краси. Її сліпучі, розкішні модні наряди завжди притягували до себе погляди навколишньої мільйонної публіки. У цій ляльці все прекрасно: і вчинки, і зовнішність і культура. Все розраховано на те, щоб маленькі дівчатка дивлячись на цю чудову ляльку, намагалися бути схожими на неї. І найголовніше, хотіли грати з нею, одягаючи її в усі нові і нові наряди і робити їй круті зачіски.

    Звичайно, адже Барбі відома всьому світу красуня, але у вас є унікальний шанс зробити її ще прекраснішою і чарівнішою. Або ж навпаки, навмисно зіпсувати її красу до невпізнання. Все залежить від вашого ставлення до героїні нашої гри. Як побажаєте!

    Уявіть собі, що ця культова блондинка і королева краси прийшла на прийом до вас у ваш особистий салон краси і попрохала саме вас повністю змінити її звичний імідж. Почати можна з миття та сушіння волосся, а потім можна переходити до стрижки. І тут ви можете дати волю своїй бурхливій фантазії. Якщо захочете, можете з блондинки зробити її брюнеткою, шатенкою або взагалі обстригти її налисо! Зручною опцією у грі є те, що якщо раптом отриманий результат не сподобатися або не влаштовує вас, один клік мишею - і ваші експерименти можна починати з самого початку. Все досить просто.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам