Гра Барбі Перукарня

    Оцінка: 4059 очок, Голосів: 959

    Опис Гри:

    Ви мрієте про завивку, різноманітний колір волосся, але боїтеся ризикувати що вам це не підійде? Тоді у вас є унікальний шанс це перевірити!

    Крім того з іграми «Перукарня Барбі», які присутні на нашому сайті, провернути такий експеримент простіше нікуди. Дайте волю вашої фантазії, перетворивши симпатичну ляльку Барбі в справжню ікону моди, стилю і обожнювання. Все що вам для цього потрібно є в цій грі. Тут ви можете знайти безліч стильних шпильок, обручів і бантів, а так само засобів для укладання і миття голови, плойки, фени, різні бігуді і гребінці.

    Ви можете не тільки зробити стрижку Барбі на свій смак, але і кардинально перефарбувати їй волосся, вирівняти його за допомогою щипців або ж навпаки, зробити завивку з кокетливими кучериками.

    Якщо вийшло дуже вдало і ви хочете зберегти цей образ, ви можете це зробити за допомогою миттєвого збереження фото і помістити його в окрему папку. Ці фото будуть доказом вашого успіху. І такі образи ви можете створити ще не раз.

    Віртуальні ігри «Перукарня Барбі» - це унікальна можливість спробувати себе на практиці в умінні створювати оригінальні, стильні і неповторні зачіски і образи.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам