Гра Маленька Перукарня

    Оцінка: 1705 очок, Голосів: 404

    Опис Гри:

    Як приємно відвідати маленьку і затишну перукарню, де працює професійний перукар, який вже знає всі ваші побажання і попередні зачіски, так як він робить їх вам вже тривалий час. В таких перукарнях завжди затишно, по-домашньому. І домашня атмосфера приваблює багатьох клієнтів.

    Для любителів таких перукарень була створена ця гра.

    Загляньте в маленьку симпатичну і навіть чарівну перукарню для маленьких фей. Вони ж як і звичайні дівчата хочуть бути красивими і ошатними.

    Граючи в гру "Маленька Перукарня" Вам необхідно допомогти чарівним крихітним персонажам "постригти пір'ячко". Ви можете почати свою роботу з миття та сушіння волосся, а потім приступити до акуратного їх розчісування. Можна підстригти їх, якщо в цьому є необхідність і укласти за допомогою бігудів самих різних розмірів. Варіантів для укладання безліч. Можна прибрати чубчик піднявши його вгору і прикрасити ніжними квітами, або ж, завити дрібними кучериками і розпустити чарівні кучері фей. Як варіант, можна зібрати волосся у хвіст - така зачіска завжди залишається в моді. Ще як одну з прикрас ви можете використовувати обруч, з допомогою якого можна прибрати волосся назад, а так само не варто забувати про функцію завдяки якій можливо змінити колір волосся на бажаний. Все у ваших руках!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам