Гра Перукарня для красунь

    Оцінка: 2320 очок, Голосів: 530

    Опис Гри:

    Представляємо вашій увазі ще одну гру тренажер "Перукарня для красунь", яка здивує вас своєю різноманітністю функцій і барвистою графікою.

    Отже про гру. На прийом в дуже розкішний салон краси приходять три дивовижної краси дівчини. Гра полягає в тому, що вам необхідно вибрати одну з цих красунь для повної зміни її зовнішнього вигляду і іміджу.

    У вас є всі можливості для польоту вашої фантазії. Ви можете творити з прекрасним волоссям все, що ви тільки побажаєте. Від дивовижного та захоплюючого дух супер креативу, до стриманої класики жанру. Але є одна єдина вимога - ви повинні не порушувати прийнятий порядок проведення всіх процедур, таких як: починати необхідно з ретельного миття волосся клієнтки, потім їх необхідно висушити феном, і тільки після повної сушки ви можете перейти до стрижки, потім фарбувати волосся та укладати їх за вашим смаком і необмеженою фантазією. Ну загалом, все як у справжній, звичайній перукарні, але тільки на екрані вашого девайса. Вперед на зустріч вашій перукарській фантазії. Три красуні чекають вашої допомоги в створенні ідеальної і в той же час стильної зачіски. Ми віримо у ваші можливості.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам