Гра Королевська перукарня

    Оцінка: 2430 очок, Голосів: 561

    Опис Гри:

    Ви напевно не раз помічали й захоплювалися ідеальною зачіскою і витонченим стилем королівської сім'ї. Кожен раз, коли хтось з членів королівської сім'ї, особливо жіночої статі, виходячи навіть на просту прогулянку, виглядають ідеально. Напевно ви мріяли взяти участь у створенні стильного образу королеві і побувати, хоч на деякий час, в королівській перукарні.

    Пропонуємо вам випробувати себе в ексклюзивному королівському салоні краси, які відвідують лише представниці королівського роду.

    Звичайно ж, в цій перукарні все влаштовано по вищому розряду. Тут є самі нові і унікальні засоби для миття та укладання волосся, великі дзеркала, надзвичайно зручні крісла і мийки. А як же може бути інакше, якщо королівським особам догодити дуже непросто, але ви можете спробувати! Помийте їм волосся, причешіть їх, підстрижіть кінчики або чубчик і укладіть волосся якомога оригінальніше, але в той же час в класичному стилі. Проявіть свою фантазію і спробуйте заслужити почесне звання найкращого придворного перукаря королівської сім'ї. Ми віримо в твої безмежні можливості. Вперед за славою. Не змушуйте королівських осіб чекати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам