Гра Модна паризька перукарня

    Оцінка: 2368 очок, Голосів: 558

    Опис Гри:

    Париж. Це місто завжди вважалось столицею моди. В ньому проходять покази самих дорогих дизайнерів світу і стилістів. Тут творять і мешкають найбільш затребувані дизайнери і стилісти всього світу моди. А в столиці мод і перукарні відповідні.

    Ми даруємо вам унікальну можливість відчути себе в ролі одного з відомих стилістів і перукарів і не де-небудь, а в самому Парижі!

    У вашому розпорядженні буде самий розкішний салон, який обладнаний за останнім словом перукарської індустрії мод. У ньому знаходяться шикарні крісла, величезні дзеркала, сушарки і мийки для волосся, фени, величезна кількість засобів для укладання і фарбування. Про таке мріє кожен перукар-початківець!

    Якщо ви хочете спробувати і перевірити чи є у вас здібності до перукарського мистецтва, вам обов'язково необхідно зіграти в гру "Модна паризька перукарня".

    Вперед! Вас чекають ваші перші клієнтки. Використовуйте свою фантазію та майстерність для створення шикарних, креативних і стильних зачісок. Адже ви мрієте, щоб знамениті клієнтки стали твоїми постійними відвідувачами і була величезна черга до вашої гламурної перукарні. Все у ваших руках. Починайте грати!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам