Гра Прибирання в спальні Барбі: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Прибирання - грати онлайн безкоштовно! » Гра Прибирання в спальні Барбі: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 6837 очок, Голосів: 1560

    Опис Гри:

    Барбі завжди повинна бути на висоті, адже вона ідеал для багатьох дівчат, які мріють у всьому бути схожими на свою улюблену ляльку. Крім ідеального зовнішнього вигляду, в кімнаті Барбі завжди повинен бути порядок і чистота. Скоро до нашої Барбі прийде в гості подружка, а в її кімнаті жахливий безлад. Ви зобов'язані допомогти бідній Барбі зібратись до приходу її подруги.

    Допоможіть Барбі прибрати її спальню в нашій грі "Прибирання в спальні Барбі". Навести лад в спальні дуже легко і просто. Навіть якщо вам на перший погляд здається що це завдання майже нездійсненне - повірте нам, це не так. Варто лише розкласти всі розкидані речі Барбі по своїх місцях, і її кімната наповниться новими фарбами, чистотою і буде виглядати набагато краще.

    Вам належить розкласти одяг до одягу, іграшки до іграшок, аксесуари для волосся до аксесуарів. Все дуже легко і просто.

    Крім розкладання предметів на свої місця, вам необхідно буде зробити вологе прибирання. Для цього необхідно взяти в руки швабру і прибрати з підлоги калюжу розлитої води. Після цієї процедури, кімната Барбі і зовсім засяє чистотою і наповниться порядком.

    Для прибирання використовуйте мишу, щоб перетягнути предмети з одного кута приміщення на те місце, де вони повинні знаходитися. Все! Барбі Спальня тепер сяє чистотою.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам