Гра Прибирання в спальні малюка: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Прибирання - грати онлайн безкоштовно! » Гра Прибирання в спальні малюка: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 5841 очок, Голосів: 1314

    Опис Гри:

    Кожній молодій матусі крім як доглядати за своїм малюком, необхідно також виконувати й інші обов'язки, без яких сім'я не може обійтися. Це і прання, i готування, i прогулянка і звичайно ж прибирання.

    Маючи маленьку дитину щоденне прибирання в будинку і кімнаті малюка просто необхідні.

    Якщо ви плануєте стати молодою мамою, пропонуємо вам спробувати себе в цій ролі граючи в нашу гру "Прибирання в спальні малюка".

    Коли малюк нарешті заснув, і у нього почалась тиха година, його матуся може встигнути швиденько зібратися і прибратись в його кімнаті. Вам необхідно прибрати іграшки в спеціально призначені для них ящики, розкидані серветки і обгортки викинути в сміттєве відро, а потім витерти брудні калюжі, які утворилися на підлозі шваброю.

    Важливо не забути повісити в шафу ваші сукні, покласти на поличку шапочку малюка, а потім самого малюка перенести на його ліжечко.

    Переміщати предмети у грі по ігровому полю ви можете за допомогою мишки комп'ютера. Кожна річ повинна бути на своєму місці. Дізнатися це місце дуже просто і легко, адже як тільки предмет виявиться на тому місці де йому належить знаходиться можливість переміщати його далі зникне.

    Бажаємо вам удачі в цьому цікавому експерименті.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам