Гра Барбоскіни: Рибалка

    Оцінка: 2691 очок, Голосів: 651

    Опис Гри:

    Барбоскіни - це російський анімаційний серіал про звичайну собі родину собак, яку створили студія анімаційного кіно "Млин". Мультфільм унікальний тим, що в ньому дуже часто з'являються пародії на людей, популярні бренди та інше.

    Мультяшні дуже смішні Барбоскіни завжди можуть знайти спосіб для того, щоб відмінно повеселитися або ж просто нашкодити. І сьогодні, вони раптом вирішили затіяти щось дуже захоплююче і порибалити.

    Ви думаєте, для чого це потрібно нашим собакам? Адже це необхідно йти на найближчу річку, озеро чи ставок? Зовсім не потрібно! Адже навіщо нашим героям йти на водойму, якщо в їх власному будинку є справжній акваріум в якому можна порибалити і не потрібно куди небудь ходити.

    Адже набагато простіше і набагато більш весело і цікаво, закинути вудку прямо в свій акваріум з акваріумними рибками і зайнятись ловом домашніх рибок, які ані трохи не гірше аніж річкові або озерні. Але не потрібно ловити всіх підряд, адже вам потрібні лише ті рибки, на яких вам буде вказувати ваш Дружок.

    Зловиш кого-небудь іншого, не того, на кого вам вказав Дружок, і все, ваша гра буде закінчена і ви програєте. Ну як, готові провести весело час на риболовлі? Тоді вперед до нашої гри "Барбоскіни: Рибалка". Бажаємо вам вдалої риболовлі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам