Гра Барбоскіни шукають збігу

    Ігри » Ігри Барбоскіни - грати онлайн безкоштовно! » Гра Барбоскіни шукають збігу
    Оцінка: 2026 очок, Голосів: 499

    Опис Гри:

    Дуже цікаво вдивлятися в два майже ідентичних малюнка і знаходити на них різні відмінності, які не так то й просто знайти. І які крім вас, ніхто не помічає. Таке захоплююче проведення часу, окрім всього ще й дуже корисно. Адже граючи в нашу гру "Барбоскіни шукають збіги" ви тренуєте вашу пам'ять і вашу уважність до деталей, що може вам знадобитися у реальному житті.

    Наша захоплююча іграшка відмінно підійде для всіх найменших і активних користувачів онлайн ігор. Адже вона допоможе їм розвивати зорову пам'ять і уважність. Ну як? Ви вже готові до такого інтенсивного тренування вашого мозку? Ну тоді поїхали!

    Приступайте до нашої гри "Барбоскіни шукають збіги" прямо зараз! Перед вами буде розміщено кілька різнокольорових карток. А вашим завданням у нашій грі "Барбоскіни шукають збіги" буде дуже ретельно запам'ятати картинки і що на картках намальовано. Потім, наш віртуальний герой Гена, переверне всі ці картки зображеннями вниз, а вам буде необхідно згадати і відкрити пари карт, на яких зображені однакові малюнки. З кожним рівнем нашої гри "Барбоскини шукають збіги" робити це буде все складніше і складніше, адже кількість карток поступово буде збільшуватися. Ну як, добре все запам'ятали? Тоді вже можна повертати і ми починаємо!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам