Гра Чарівниці шукають таємниці - грати онлайн безкоштовно!

    Ігри » Ігри Чародійки » Гра Чарівниці шукають таємниці - грати онлайн безкоштовно!
    Оцінка: 750 очок, Голосів: 187

    Опис Гри:

    Сьогодні ви можете прийняти участь у цьому конкурсі талантів, який оголосили наші мультяшні чарівниці в нашій грі "Чарівниці шукають таємниці". У даній грі вам потрібно допомогти чарівницям відшукати всі числа, які розкидані по картинці, які дуже підступно ховаються від них в ті місця, де їх дуже погано видно.

    Вам потрібно досліджувати картинку надану вам нашою грою "Чарівниці шукають таємниці" дуже ретельно з використанням спеціальної лупи. Вона допоможе вам збільшити вибраний вами шматочок зображення на вашому екрані і ви зможете більш ретельно придивитися чи не видно там якого-небудь числа.

    І якщо число потрапило до вас в об'єктив вашої лупи, тоді ви можете сміливо тиснути на кнопку мишки і тоді знайдене вами число відразу ж пропаде з нижнього рядка, а ви зможете наблизитися ще не один крок до вашої мети і здобути справжню перемогу у нашій грі "Чарівниці шукають таємниці".

    Ми впевнені в вашу уважність та скрупульозність. У вас обов'язково вийде відшукати всі необхідні числа в нашій грі "Чарівниці шукають таємниці". На картинках буде зображені ваші улюблені герої і тільки їх присутність буде вам морально підказувати де саме ховаються всі числа з нашої захоплюючої гри.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам