Гра Чарівниці: Складний Пазл

    Ігри » Ігри Чародійки » Гра Чарівниці: Складний Пазл
    Оцінка: 329 очок, Голосів: 89

    Опис Гри:

    Що може бути приємніше, ніж сісти біля екрану свого улюбленого монітора або іншого девайса і насолоджуватися грою з улюбленими героями мультсеріалу "Чарівниці". А особливо це заняття буде цікавим для справжніх шанувальників і фанатів цього чудового мультфільму. Якщо ви з їх числа, тоді вперед в нашу гру "Чарівниці: Складний Пазл", де вам потрібно буде зібрати пазл із зображенням ваших улюблених героїнь.

    У нашій грі є два рівні складності. Вам потрібно вибрати той рівень, який вам найбільше до душі. Рівень гри Normal пропонує вам зібрати пазл із шматочків мозаїки, які вже повернені так, як вони повинні перебувати в кінцевій картинці. А рівень Zor вам доведеться обертати ці маленькі елементи пазла самостійно і визначити, якою стороною повинен розміщуватися шматочок у нашій картинці.

    Якщо ви будете збирати шматочки мозаїки наосліп - це буде дуже важко, тоді ви можете викликати у грі підказку - вже готову картинку. Для цього вам необхідно навести мишку на кнопку Goster, і ваша підказка з'явитися на екрані гри "Чарівниці: Складний Пазл".

    Удачі, ми віримо що у вас вийде дуже швидко і захоплююче провести час у нашій грі "Чарівниці: Складний Пазл".

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам