Гра Ріо: Пошук Чисел!!

    Ігри » Ігри Ріо » Гра Ріо: Пошук Чисел!!
    Оцінка: 983 очок, Голосів: 251

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам поєднати корисне з приємним у нашій грі "Ріо: Пошук Чисел". Тренуйте вашу уважність граючи в нашу гру, в якій вам необхідно відшукати заховані на представлених вам в грі картинок, на яких зображені тропічні птахи та цифри.

    А для того, щоб шукати заховані цифри вам було набагато простіше, вам на допомогу пропонується спеціально призначена лупа, за допомогою якої ви зможете побачити кожну маленьку деталь зображену на картинці.

    Роздивляйтесь одну ділянку барвистого зображення за іншим, переміщаючи по ньому лупу. Для переміщення лупи ви можете користуватися мишкою. І як тільки в полі вашого зору виявиться число, натискайте на ліву кнопку миші. Відповідне число тут же пропаде з нижньої смуги на вашому ігровому полі.

    Це дуже захоплююча і розвиваюча гра, в яку можуть грати як дорослі гравці, так і маленькі любителі онлайн-ігор. У нашій грі "Ріо: Пошук Чисел" вам необхідно дуже сильно сконцентруватися і дуже ретельно розглядати всі деталі. І варто зазначити, що в нашій грі "Ріо: Пошук Чисел" головними героями, які зображені на картинці будуть веселі та відважні пташки з Ріо. Удачі, ми впевнені, що у вас все обов'язково вийде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам