Гра Бионикл Потаху Нува: Вторгнення роботів

    Ігри » Ігри Бионикл » Гра Бионикл Потаху Нува: Вторгнення роботів

    Опис Гри:

    У грі Бионикл Похату ти вирушаєш в небезпечний шлях. Справа розгортається на цей раз в підземному царстві, де знаходиться твоя база. Не дивно, що база зараз під впливом ворожих сил. Супротивники роблять все можливе, аби пробратися на твою територію. Не допусти цього!

    Наш відважний Похату завжди мислить на крок вперед. Він очікував приходу ворога вже давним-давно, тому подібне збіг обставин зовсім не стало для нього чимось новим і несподіваним. Тепер герой повинен показати, на що він здатний, тому що проти нього виступає численне військо ворогів, а з його боку лише він один, його сила і тверезий розум. Сподіваємося, що це допоможе здобути перемогу.

    найстрашнішим є те, що з кожною новою атакою кількість ворогів зростає все більше і більше. Так що в твоїх інтересах розправлятися з противником під корінь. Тобто після твого втручання в полі зору не повинно бути ні єдиного ворога. Тільки в такому випадку ти зможеш зітхнути спокійно і усвідомити, що ти молодець, тому що виконав покладену на вас місію найкращим чином.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам