Гра Бионикл Джаллер: Охорона Бази

    Ігри » Ігри Бионикл » Гра Бионикл Джаллер: Охорона Бази

    Опис Гри:

    Вхід на твою базу знаходиться в повній небезпеки в грі Бионикл Джаллер. Не дивно, що в цьому геймі тобі відводиться бионикла. Саме ці істоти займаються тим, що охороняють ворота, які ведуть до бази. До слова сказати, що дії гри розгортаються під водою, так що умови гейми неймовірно важкі і тільки сильні зможуть вийти з іграшки переможцями.

    Машини противника вже наступають. Тобі потрібно озброїтися всіляким зброєю, щоб дати відсіч ворогові. У свою чергу, недруг буде робити все можливе, аби досягти мети. А метою для твого ворога, нагадаємо, є проходження на твою підводну базу.

    Стеж за тим, щоб зброя, яка надійшла в твоє розпорядження, завжди було зараженим, адже це дуже важливо. А в іншому випадку тобі доведеться зустріти супротивника з порожніми руками. Для того щоб перезарядити зброю потрібно натиснути на мишку і утримувати її в такому положенні певну кількість часу. Головне завдання полягає в тому, щоб не залишити ворогові ніяких шансів на його перемогу. І навпаки – перемога повинна дістатися тільки тобі. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам