Гра Башти з Гарматами проти Машин

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Башти з Гарматами проти Машин

    Опис Гри:

    Гра Машини проти Гармат дещо незвичайна. Уяви тільки, що в світі більше немає людей (а може, їх тут і не було ніколи), зате є багато машин. І ці машини не збираються жити в світі і теплі, їм подавай війну, бачиш. Що робити? Війна так війна, головне, щоб ти залишився в переможцях, а там вже хоч і трава не рости.

    Можна припустити, що військові дії розгортаються через газу. Саме це речовина так необхідно все машин. У кого газ, той і на коні, як говориться. І у тебе цього газу накопичилося досить багато, про що дізнався супротивник. Тепер недруг вирішив пробратися на твою базу, щоб забрати все речовина. Зрозуміло, ти просто так не віддаси йому нічого.

    Проти такого ворога з голими руками не попреш. Так що для початку вивчи доступне зброю, за допомогою якого, напевно, можна було б показати ворогові його місце. Кожна одиниця зброї може бути прокачана, точніше, не може, а повинна бути прокачана, тому що в іншому випадку тобі перемоги не відати, як власних вух. Гра закінчиться успіхом тільки в тому випадку, якщо ти зможеш знищити всю ворожу техніку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам