Гра Лікарня для тварин: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня для тварин: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 13573 очок, Голосів: 3094

    Опис Гри:

    Як і люди, тварини так само хворіють і потребують послуг лікарів. А професійні ветеринари - це запорука здоров'я вашого вихованця.

    У нашій грі "Лікарня для тварин" вам належить виконувати не легку роль асистента лікаря ветеринарної клініки.

    Не варто не дооцінювати важливість асистента в роботі клініки. Адже у доктора дуже багато хвостатих пацієнтів і йому дуже потрібна ваша допомога для того, щоб провести ретельне обстеження кожного з хворих, зробити вірний діагноз і призначить ефективне лікування.

    Допомагати тваринам дуже складно, але це дуже необхідно! На жаль ми не можемо зрозуміти мову тварин і вони не можуть сказати нам що їх турбує і що їм болить, але зате досвідчений лікар може з легкістю поставити діагноз і почати необхідне і правильне лікування тварини. Саме для цього хвору тварину насамперед необхідно віднести і укласти на стіл до лікаря.

    Ветеринарний лікар проведе своє обстеження, послухає його і винесе діагноз, яке саме лікування потрібно саме для цієї тваринки.

    Після цього вихованця потрібно швидко надіслати на призначене лікарем лікування. І покваптеся, адже в черзі вас вже чекають ще дуже багато хворих братів наших менших. І кожен потребує медичної допомоги!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам