Гра Роботи в лікарні: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Роботи в лікарні: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 2416 очок, Голосів: 552

    Опис Гри:

    Лікарня - це такий собі вулик, в якому працює дуже багато медичних працівників і у кожного є свої обов'язки від яких залежить життя пацієнта. Робота співробітників медичного закладу дуже часто переплітається. Адже від взятих аналізів крові терапевт може зробити вірний діагноз.

    Саме зараз у вас є можливість приймати пацієнтів і проводжати їх до місця їх лікування в нашій новій захоплююче грі "Робота в лікарні"!

    Отже, приступимо. Сьогодні ви будете адміністратором клініки. Дуже привабливим і привітним адміністратором бути не дуже просто. Адже пацієнти бувають різними. Все що від вас зараз потрібно - це зустрічати пацієнтів лікарні, дізнаватися, до якого лікаря або фахівця їм потрібно потрапити, а вже потім, необхідно проводити до цих лікарів.

    Для цього вам потрібно перетягувати вашого пацієнта мишкою до того лікаря, якого саме потребує хворий відвідувач.

    Для того, щоб повернутися від чергового пацієнта до свого робочого місця вам достатньо натиснути на комп'ютер на своєму робочому столі. На ранніх стадіях гри, ви будете обслуговувати тільки перший поверх установи, але потім, в подальшому, ви зможете перебратися і на другий - де розташовується стаціонар лікарні.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам