Гра Лікарня для людей: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня для людей: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 1476 очок, Голосів: 345

    Опис Гри:

    Напевно ви не один раз замислювалися на тим, що ж найважливіше в грі Лікарня для людей? Звичайно ж це встигнути обслужити і догодити всім віртуальним пацієнтам.

    А пацієнтів у нашій віртуальній лікарні завжди дуже багато. І кожен вимагає щось своє. Медичне обстеження, рентгенологічне дослідження, ліжко стаціонару. Потрібно встигнути зустріти кожного пацієнта, проводити його до місця, де ви будете проводити обстеження або здійснювати лікувальні процедури, а після всього цього, ще й провести якщо в цьому є необхідність, обстеження. Все це потрібно робити дуже швидко, адже під дверима вже товпляться і переминаються з ноги на ногу все нові і нові пацієнти.

    Як же це все встигнути вчасно зробити? Все що потрібно, це бути як можна більше уважними та відповідальними, і завжди розуміти, що у гру Лікарня для людей ви, як і у цьому медичному закладі, працюєте не заради зарплати, а заради того, щоб допомогти людям вилікувати хвороби та врятувати життя.

    В грі ви маєте можливість вибирати будь-яку з наведених в лікарні локацій, а після вибору можете починати свою гру!

    Клікайте на свого пацієнта і відправляйте його на потрібне їм місце для того, щоб перемістити його туди куди йому дуже потрібно. Щоб провести обстеження або процедуру з пацієнтом, клікніть на симпатичну медсестру, а потім чекайте на нього в установленому вами місці.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам