Гра Лікарня: Епілепсія!

    Оцінка: 2164 очок, Голосів: 486

    Опис Гри:

    На жаль в нашому людському суспільстві існує дуже багато різних хвороб, від зовсім простих до дуже серйозних і смертельно небезпечних. А з деякими хворобами люди живуть дуже тривалий час і навіть не здогадуючись про них. Ці хвороби дуже і дуже неприємні.

    У нашій грі "Лікарня: Епілепсія" вам належить зіткнутися і боротися з дуже небезпечним захворюванням - епілепсією.

    Але на превелике щастя, у світі не так і багато людей, які хворіють на це страшне захворювання і страждають епілепсією. Адже дане захворювання нерідко призводить до летального результату, і дуже сильно знижує якість життя хворої людини.

    Проте, навіть таку страшну хворобу, як епілепсія наша медицина навчилася успішно лікувати. І на щастя людей які хворіють на епілепсію вона виліковна. Саме лікуванням епілепсії ви будете займатися в нашій захоплюючій грі "Лікарня: Епілепсія". Крім усього, у пацієнтки – молодої і дуже красивої дівчини - досить сильний організм і вона наповнена бажанням позбутися цієї страшної хвороби і стати повноцінною людиною.

    Вам необхідно слідувати вказівкам свого досвідченого асистента для того, щоб операція пройшла успішно. Якщо ви будете уважні і дуже обережні - операція закінчитися обов'язковим успіхом.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам