Гра Лікарня: Шкірна операція!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня: Шкірна операція!
    Оцінка: 1902 очок, Голосів: 435

    Опис Гри:

    Шкіра людини - це вже половина успіху у людському суспільстві. І в залежності від того, на скільки здоровою виглядає ваша шкіра, вас будуть приймати в суспільстві. Адже як говориться: зустрічають по одягу, але в нашому випадку, по шкірі.

    Пропонуємо вам провести операцію з пересадки шкіри в нашій грі "Лікарня: Шкірна операція". Адже в нашому житті часто трапляються такі події, які призводять до травм шкіри і серозні пошкодження дуже великої поверхні шкіри. До вашого відома, такі травми раніше часто призводили до смерті пацієнтів які їх отримали.

    Шкіра - це дуже важливий орган людини, і якщо людина раптом так сталося, позбавляється значної її частини, то без відповідного термінового лікування йому не обійтися і він може дуже швидко померти від неймовірного болю.

    До великого щастя таких пацієнтів, сучасна медицина дозволяє робити складні і необхідні операції по пересадці шкіри зі здорових ділянок людського тіла на хворі, що часто дозволяє відновити шкіру по всьому хворому тіла і повернути пацієнта до нового життя.

    Сьогодні вашим пацієнтом буде Кейсі, у якої якраз така проблема і їй необхідна операція по трансплантації шкіри. Вам необхідно слідувати вказівкам вашого персонального асистента, щоб операція по пересадці шкіри пройшла успішно. У вас все обов'язково вийде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам