Гра Лікарня: Операція на вусі!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня: Операція на вусі!
    Оцінка: 2454 очок, Голосів: 551

    Опис Гри:

    Людський слух здатний уловлювати найменші коливання звуків. І без слуху людина не буде відчувати себе повноцінним членом суспільства. Уявіть собі ситуацію, що ви лікар і у вашого пацієнта проблема зі слухом, яку можна вирішити тільки кардинальним чином - провівши операцію на його вусі.

    Пропонуємо вам у нашій грі "Лікарня: Операція на вусі" допомогти вашому пацієнтові подолати вади слуху і зробити йому віртуальну операцію на вусі.

    Ви напевно думаєте, що всі проблеми з вухами вирішуються тим, що їх потрібно почистити ватною паличкою і вуаля - проблема вирішена. Але в нашому житті все не так просто! Познайомтеся з героєм нашої гри Біллі. Він втратив більше ніж 60 % свого слуху, а це означає що він не чує практично більшої половини оточуючих звуків, що чують всі здорові люди. Адже це дуже і дуже небезпечно крім того що неприємно!

    Отже, у нас немає іншого виходу, як зробити йому операційнію. Добре, що сучасна медицина дуже легко вирішує подібні проблеми зі слухом встановивши звичайний імплант слухового апарату. Вам потрібно слідувати всім вказівкам вашого професійного асистента, і пам'ятайте, якщо ви будете робити все що вказує ваш асистент - операція на вухах Біллі пройде успішно і ви повернете слух бідному Біллі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам