Гра Лікарня: Операція на нісі!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня: Операція на нісі!
    Оцінка: 2072 очок, Голосів: 482

    Опис Гри:

    У нашій грі "Лікарня: Операція на носі" ви станете справжнім б'юті-хірургом, вам продється зробити пластичну операцію на носі клієнта.

    Як тільки пластична хірургія стала доступною для більшої кількості що бажає змінити свою зовнішність і стали відносно безпечними для здоров'я пацієнта, мільйони жінок потягнулися до таких хірургів з надією усунути деякі недоліки, якими їх нагородила природа.

    Адже людина сам скульптор свого тіла, але багато чого просто не підвладне звичайним вправам і дієтам. Є серйозніші проблеми. Найчастіше хірурги роблять операції саме через комплекси багатьох дівчат щодо їх носа. І ніхто, крім пластичного хірурга не може виправити цей жахливий дефект.

    Але і ці професіонали бувають дуже різними. На превеликий жаль, пластична операція - це не така вже й безпечна штука. Кожне стороннє втручання в організм і його функції може мати різні результати. Тому хірурги повинні бути справжніми професіоналами своєї справи.

    Наша героїня Ешлі підійшла до цього питання з усією серйозністю. Вона довго вивчала різноманітні клініки, читала багато відгуків і морально налаштовувалася. І в кінці кінців, вона збирала гроші для того, щоб звернутися до дійсно хорошого пластичного хірурга. Саме такий шлях і привів її у вашу клініку. Адже ніхто не вміє робити пластичні операції на носі, як це робите ви - якісно, надійно і без будь-яких післяопераційних ускладнень.

    Вперед, ваша пацієнтка вже готова змінювати свою зовнішність. Не змушуйте її чекати. А ваша асистентка на кожному етапі роботи буде підказувати вам що робити. І якщо ви будете слухатися її порад і вказівок, то операція пройде відмінно, додавши нового задоволеного клієнта.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам