Гра Лікарня: Операція на вусі!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня: Операція на вусі!
    Оцінка: 2541 очок, Голосів: 582

    Опис Гри:

    Професія лікаря дуже відповідальна і водночас цікава. Адже лікарі рятують життя людям. Для того щоб стати професійним хірургом, потрібно дуже багато часу і практичних занять. Ми пропонуємо вам спробувати побувати віртуальним лікарем у нашій грі "Лікарня: Операція на вусі" де все буде по віртуальному справжнє!

    Професія лікаря по праву вважається почесною і дуже важливою. Адже, хто як не лікар, зможе полегшити біль і страждання пацієнта і повернути йому нормальний спосіб життя. Крім лікаря це більше не під силу нікому. Якщо у пацієнта болить вухо і всі інші лікарі просто безсилі у вирішенні його проблеми, на допомогу хворому приходить хірург - який найголовніший серед інших лікарів.

    У нашій грі "Лікарня: Операція на вусі" відбувається віртуальна операція на вусі і вам належить провести її. Це дуже важлива і складна операція, адже від її успішного результату залежить, чи буде людина чути або ж ні.

    Повноцінне життя пацієнта у ваших руках.

    Для проведення успішної операції вам необхідно чітко слідувати всім інструкціям ваших помічників, і у вас все обов'язково вийде.

    Головне тримайте себе в руках і не давайте собі хвилюватися, і звичайно ж ні в якому разі не експериментуйте на реальних людях.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам