Гра Боротьба з бактеріями: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Боротьба з бактеріями: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 1452 очок, Голосів: 342

    Опис Гри:

    Наш світ наповнений безліччю різних організмів і багато з них дуже небезпечні для життя людини. Адже, різні бактерії, потрапивши в людський організм можуть викликати дуже страшні хвороби аж до тотальних випадків.

    Боріться за власне виживання серед жорстокого світу бактерій в нашій грі "Боротьба з бактеріями".

    У нашій грі "Боротьба з бактеріями" ви всього лише маленька амеба - одноклітинний організм. І вашою єдиним завданням у амебної житті є мета вижити незважаючи ні на які обставини. Для цього, звичайно ж, вам не потрібно нехтувати улюбленими засобами і способами. Плавайте в крові вашого господаря і насолоджуйтеся внутрішнім середовищем організму. Ви можете щось їсти, і це буде приносити вам додаткові очки і надбавку до вашої маленької нікчемного життя. І завдяки цим очками ви будете перебиратися з рівня на рівень набираючи все більше і більше очок. Але це тільки якщо ви будете вживати правильні червоні клітини крові.

    А от якщо ви раптом зустрінете зелені клітини, їх краще обходити стороною. Адже вони моментально вб'ють вас. Для відновлення свого здоров'я ви можете їсти пігулки, але ви повинні пам'ятати, що червоно-оранжеві таблетки несуть в собі позитивні бонуси, а синьо-зелені - несуть для вас різні труднощі в нашій грі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам