Гра Лікарня: Гомер на рентгені!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня: Гомер на рентгені!
    Оцінка: 1475 очок, Голосів: 369

    Опис Гри:

    Тіло людини дуже цікавий предмет для дослідження. А як можна провести дослідження? Існує безліч різних способів. Ми ж пропонуємо вам зазирнути всередину улюбленого героя з мультфільму Сімпсони в нашій грі "Лікарня: Гомер на рентгені" і зробити рентген головному герою Гомеру.

    Іноді причиною поганого самопочуття неможливо встановити самостійно,не можливо тому що ця причина виникає через сторонні предмети, що потрапили в організм нашого героя. Адже він такий непосидючий і з ним дуже часто трапляються різні пригоди.

    А всередині нашого героя не прості сторонні предмети, там взагалі справжній музей різних речей. Як вони тільки туди могли потрапити. Але як ви знаєте, це зовсім не дивно, так як наш Гомер Сімпсон ще примудряється при такому розмаїтті предметів всередині себе відносно добре себе почувати.

    Вам належить унікальна можливість заглянути в нього під рентгеном, і ви зможете побачити усі ці предмети як на своїй долоні. Вам потрібно буде переміщати рентгенівську установку по вертикалі на екрані і спостерігати за отриманим результатом.

    Але не забудьте дуже важливий момент, все що ви проковтнете, може залишитися всередині вас назавжди. Не будьте як наш віртуальний герой Гомер - не ковтайте все що вам заманеться.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам