Гра Прибирання в шкільній лабораторії: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Прибирання - грати онлайн безкоштовно! » Гра Прибирання в шкільній лабораторії: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 852 очок, Голосів: 198

    Опис Гри:

    Робота лаборантів в шкільній лабораторії дуже захоплююча і цікава. Там можна проводити різні експерименти і працювати з шкільними професіоналами. Але, після кожного експерименту в лабораторії накопичується безліч різного сміття, який якщо не прибрати може призвести до непередбачених результатів, адже у лабораторії проходять дослідження.

    Ось і в нашій грі "Прибирання в шкільній лабораторії" ми пропонуємо вам прибрати за собою в лабораторії після не надто вдалого експерименту.

    Такий безлад у шкільній лабораторії може створити окрім неприємного враження про її працівників, але щей бути небезпечним для людей що знаходяться в лабораторії. Тому, якщо ви раптом побачите що на підлозі лабораторії величезна калюжа розлитої рідини і безліч розкиданих по різних кутах реактивів, колб і пробірок - необхідно терміново вживати кардинальні дії і терміново братися за прибирання приміщення.

    У грі вам необхідно буде переміщати предмети в лабораторії за допомогою миші. Побачили розбитий посуд і різні непотрібні папірці викидайте у смітник, а цілі неушкоджені колби, необхідно розставити по столах на ті місця, де вони стояли до цього. Ці місця легко можна відшукати по блідим силуетам тих предметів, які мають там стояти.

    Удачі, у вас все обов'язково вийде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам