Гра Побудуй Фортеця для Робінзона Крузо на Час

    Ігри » Ігри Будівництво » Гра Побудуй Фортеця для Робінзона Крузо на Час

    Опис Гри:

    тільки Уяви, що ти плавав-плавав у морі, але раптом твій корабель зазнав аварії. В результаті ти опинився на острові, де не все так гладко, як розповідається у фільмах. Гра Robinson Crusoe описування саме таку ж ситуацію. І кого ж зустрічає наш герой на острові, який він до певного моменту вважав нежилим? Ясна річ – людожерів. Ці хлопці не доброзичливі створення, вони відразу ж почали згадувати найкращі рецепти, щоб приготувати Робінзона на вечерю. Але наш герой також не простий хлопець. Він тут же розробив і впровадив у життя план, який, можливо, врятує його від кровожерливих людей.

    Отже, суть плану полягає в наступному. Робінзон Крузо пообіцяв людожерів, що зможе побудувати для них справжню фортецю. І зробить він це лише за десять днів. Тобто у нашого героя в запасі з'являється цілих десять діб, щоб придумати щось ще, що б врятувало його життя.

    Але як побудувати фортецю на острові, де проживають люди, що пожирають собі подібних? Як мінімум, де відшукати інструменти, необхідні для будівництва? В принципі, їх можна змайструвати самостійно, але як влізти в такі стислі терміни? Знову ж таки, вибору у Робінзона Крузо немає. Йому потрібно будь-яким способом добути інструменти, знайти собі їжу майже на два тижні і швидше приступати до будівництва фортеці, поки канібали не передумали.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам