Гра Будівництво: Бізнес на Нерухомості

    Ігри » Ігри Будівництво » Гра Будівництво: Бізнес на Нерухомості

    Опис Гри:

    Як тобі бізнес нерухомості? Ти хотів би спробувати себе в ролі ріелтора? Якщо так, то починай швидше гру Real Estate Fun, де ти зможеш проявити себе у всій красі. Гра ідеально підійде для креативних особистостей або ж тих, хто бажає заповнити прогалину креативності.

    На самому початку потрібно вирішити, де ти збираєшся будувати будинок. Потім необхідно купити цю ділянку. Далі можна і будівництвом безпосередньо зайнятися. Коли будинок готовий, треба приступити до оформлення його внутрішньої частини – інтер'єр цілком і повністю також лягає на тебе. Ось де можна проявити свої дизайнерські здібності сповна.

    Але і це ще не все. Адже будинок потребує у дворі, а це значить, що настав час будівництва міцного огорожі. Після цього оформи сад – посади квіти, дерева, зроби клумби. Знову ж дизайнерська робота. Загалом, зроби все так, щоб покупці відразу ж захотіли придбати будівлю. А домогтися такого результату можна тільки в тому випадку, якщо прикласти до процесу будівництва не тільки здоровий глузд, але і частинку душі. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам