Гра Страшилки: Будинок Страху

    Ігри » Ігри Страшилки » Гра Страшилки: Будинок Страху

    Опис Гри:

    У грі Будинок Страху тебе чекає занедбану будівлю. Про це домі по всій окрузі ходять дивні чутки. Одні кажуть, що в цьому місці вбили людину. Інші ж стверджують, що тут загинули десятки людей. Саме такі заплутані історії привели тебе сьогодні в будинок. Тобі потрібно зрозуміти, що у всіх оповіді є правдою, а що – вигадкою.

    Як тільки гра запуститься, відразу ж відкривай двері і заходь всередину. Тут дуже темно, а тому моторошно. Але пітьма не повинна перешкоджати тобі досліджувати всі кімнати і коридори. Наскільки сміливим хлопцем ти є? Зможеш пройти це місце вздовж і впоперек, щоб знайти відповіді на так питання, які тебе хвилюють?

    У будь-якому випадку, треба йти вперед. Кожен зроблений крок буде наближати тебе до розгадки. Якщо ти виконаєш всі умови гри правильно, ти безсумнівно зможеш відкрити таємницю і дати відповідь усім людям, які розпускають чутки про цьому будинку. Запасися мужністю, терпінням і вперед – назустріч пригодам. Завжди йди тільки вперед, як би страшно тобі не було. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам