Гра Страшилки: Очевидець Примар

    Ігри » Ігри Страшилки » Гра Страшилки: Очевидець Примар

    Опис Гри:

    Якщо ти любиш онлайн гри привиди, то гра Очевидець Примар тобі сподобається. Чутки про те, що в одному з міських будівель мешкають привиди, швидше за все, правдиві. Хоча... хто знає? Хто може дати відповідь на це питання, адже ніхто не був у цьому занедбаному будинку, а тому ніхто не бачив привидів власні очі.

    Але у тебе є можливість стати очевидцем. Якщо ти не боїшся, звичайно, тому що для цього потрібно проникнути всередину будинку і самому на свої очі побачити, чи є тут потойбічні сили, або ж це просто люди мовами розкидаються, щоб жити не так нудно було.

    Скажемо відразу, щоб ти готувався до найгіршого. Так, місцеві жителі люблять поговорити без толку, але диму без вогню теж не буває, чи не так? Напевно в цьому домі є щось таке, що змушує кров у жилах леденеть. Найстрашніше, що це щось навряд чи відпустить тебе просто так. Потрапивши в будинок, ти ризикуєш залишитися тут на віки вічні. Так що відразу ж, як тільки переступиш поріг будівлі, збирай в голові всі деталі, щоб розробити план втечі з цього зловісного місця, адже будинок просто так тебе не відпустить.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам