Гра Страшилки: Будинок з Нечистю

    Ігри » Ігри Страшилки » Гра Страшилки: Будинок з Нечистю

    Опис Гри:

    Всі ми звикли, що коли граємо в онлайн ігри про привидів, ми неодмінно вбиваємо привидів. Але гра Будинок з Нечистю покликана, щоб перевернути все з ніг на голову. Не віриш? Тоді вперед грати! Чудова графіка і незвичайний сюжет, заплутані події – ось те, з чим ти сьогодні зіткнешся. Як бачиш, нудьгувати не доведеться, так що починай грати швидше і поринь в атмосферу потойбічного світу.

    Отже, ти спав, нікого не чіпаючи, але раптом тебе розбудили якісь звуки. Трохи прийшовши в себе після сну, ти помічаєш, що люди, які живуть в цьому будинку, влаштували вечірку, тим самим не залишаючи тобі шансу відпочити. До цього моменту розповіді ти вже напевно здогадався, що твоя роль в іграшці – роль примари. Круто, чи не так?

    Отже, тобі потрібно покарати людей. Так як ти – приведення у твоїх силах зробити так, щоб всі гості були до смерті наляканими. Згадай, як примари лякають своїх жертв. Так, для цього вони використовують предмети, що знаходяться в будинку, двері і так далі. Так ось – роби так само. Зроби так, щоб у людей кров у жилах застигла від жаху. Чим більше тобі вдасться налякати мешканців будинку, тим більш сильним і могутнім примарою ти стаєш. А ще – люди в страху можуть творити самі незвичайні речі. Так що ти ще й повеселишся на славу, спостерігаючи за цими переляканими смерть людьми.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам